‘t Opstapje doet ook mee aan Rommelwege

Op zaterdag 30 september staat de dorpskern van Driewegen in het teken van Rommelwege. Ook Omnis Kindcentrum ’t Opstapje doet hieraan mee. Op het schoolplein wordt een Fancy Fair georganiseerd. Alle bezoekers van de Fancy Fair krijgen een gratis kopje koffie of thee met wat lekkers erbij aangeboden. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse activiteiten, er is een grabbelton aanwezig, en er worden allerlei spulletjes te koop aangeboden. De opbrengst van de verkoop zal worden gebruikt voor de verbetering van de buitenruimtes en de aanschaf van ontwikkelingsmaterialen voor het kindcentrum.

Bij ’t Opstapje wordt regelmatig buiten les gegeven. Tijdens de Fancy Fair laten we zien hoe dit in het buitenleslokaal plaatsvindt. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook een korte rondleiding krijgen door de ruimtes van de kinderopvang.

Ouders, buurtbewoners en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om de Fancy Fair te bezoeken.

Datum: zaterdag 30 september
Tijd:       10.00 – 16.00 uur
Plaats:  Omnis Kindcentrum ‘t Opstapje, van Tilburghstraat 41 in Driewegen